top of page

Julia Lindholm siirtyy Boforiin yhteyspäälliköksi.

Uskomme vahvasti, että yhtiömme menestys piilee osaavissa ja omistautuneissa ammattilaisissa. Uutena yhteyspäällikkönä aloittava Julia Lindholm tuo kaivattua vahvistusta asiakaspalvelutiimiimme.


Julia Lindholm Boforin uusi yhteyspäällikkö
Kuva: Lari Järnefelt
Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme poikkeuksellisen hyvä asiakaskokemus, jonka kanssa on vaikea kilpailla.

Julialla on pitkä kokemus graafisen alan tuotteiden ja palveluiden asiakasrajapinnasta. Hänen kiinnostuksen kohteenaan on kehittää ja tuottaa jatkuvasti parempaa asiakaskokemusta. Julian monipuolinen ymmärrys eri toiminnoista ja ’can do’-asenne istuvat luontevasti osaksi Boforin asiakaskeskeistä toimintatapaa, jossa asiakkaan etu laitetaan aina edelle.


Boforissa kiinnostuin erityisesti ketterästä ja modernista tavasta toimia graafisen alan kentässä. Yrityksessä tunnetaan hyvin tämän päivän työelämän haasteet, jonka ansiosta pystymme helpottamaan asiakkaidemme arkea. On hienoa, että erikoisnopealla toiminnalla voimme pelastaa asiakkaan haastavassakin tilanteessa, Julia sanoo.


Rekry on osa Boforin uuden strategian mukaista toimintaa, jonka tavoitteena on palkata alan parhaat tyypit ja pitää näistä todella hyvää huolta. Näin voimme tarjota asiakkaillemme poikkeuksellisen hyvän asiakaskokemuksen, jonka kanssa on vaikea kilpailla.


On mahtavaa saada Julia mukaan porukkaan. Tämä on meille, sekä asiakkaillemme hieno mahdollisuus. Julia tulee olemaan avainasemassa asiakaskokemuksemme kehittämisessä ja ylläpitämisessä. Sanoo Boforin toimitusjohtaja Valtteri Nevalainen.
Lisätietoja,


Valtteri Nevalainen

toimitusjohtaja

+358 44 466 2558

valtteri.nevalainen@bofori.fi


Julia Lindholm

yhteyspäällikkö

+358 50 592 4244

julia.lindholm@bofori.fiBofori favicon

Bofori on Suomen ensimmäinen hiilinegatiivinen painotalo. Lue lisää Bofori.fi


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page