top of page

Yhteyspäällikkö / Account manager

Bofori hakee tulevaisuuden tekijöitä vahvistamaan kasvua.

Nainen innoissaan uudesta tulevasta työpaikasta

Työpaikan kuvaus

Etsimme innokasta ja motivoitunutta YHTEYSPÄÄLLIKKÖÄ Helsingin Arabian toimistollemme. Meillä pääset tekemään monipuolista työtä mielenkiintoisten brändien kanssa. Työ on kokoaikainen ja vakituinen.

Yhteyspäällikön tehtäviin kuuluu:

  • Ylläpidät ja kehität olemassa olevia asiakassuhteita

  • Toimit linkkinä asiakkaan ja tuotannon välissä osana tiimiä

  • Lasket tarjouksia, avaat työlistoja ja vastaat töiden koordinoinnista ja aikatauluista

  • Kartoitat asiakastarpeita ja työskentelet yhdessä tiimin kanssa ratkaisujen tarjoamiseksi

Sovit hyvin iloiseen joukkoomme, kunhan sinulta löytyy positiivista asennetta ja huolellisuutta. Olet ratkaisukeskeinen ja sinulla on kyky pitää langat käsissä kiireisissäkin tilanteissa. Odotamme, että sinulla on jo kokemusta graafiselta-alalta.


Tarjoamme nuorekkaan ja modernin työympäristön sekä mukavat työkaverit, jotka ovat valmiita auttamaan sinua onnistumaan tehtävässäsi.


Meillä pääset työskentelemään osana ketterää ja kasvavaa yritystä. Boforilla voit vaikuttaa omaan työnkuvaasi ja saat mahdollisuuden kasvaa yrityksen sisällä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja saat halutessasi käyttöösi mm. työsuhdepolkupyörän ja joka perjantaina tarjoamme yhteisen lounaan toimistollamme.


Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 11.11.2023 mennessä sähköpostilla rekry@bofori.fi. Käymme hakemuksia läpi jo ennen hakuajan päättymistä ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja tehtävästä antaa Vesa Mattsson, vesa.mattsson@bofori.fi


Bofori on tunnettu ympäristövastuullisuudesta, ketteryydestä ja erinomaisesta palvelusta monipuolisten paino- ja tulostuspalvelujen toimittajana. Olemme Suomen ensimmäinen hiilineutraali painotalo ja pyrimme olemaan esikuvana koko toimialalle. Lue lisää Bofori.fi

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page