top of page
yannik-mika-GjFbKfI874o-unsplash.jpg

POSTITUSPALVELUT

Postituspalvelu yritystoiminnan tukena

Säästä aikaa ja rahaa ulkoistamalla postituspalvelu Boforille. Me valmistamme ja tulostamme laadukkaat printtituotteet ja lähetämme ne puolestasi vastaanottajille. Tulostamme ja postitamme esimerkiksi suoramarkkinointikirjeet sekä yritysten painotuotteet suoraan vastaanottajille. Jos etsit avaimet käteen -palvelua, ota meihin yhteyttä! 

Postituspalvelu voi sisältää: 

  • Painotuotteen valmistus 

  • Osoitetietojen ja postimaksumerkin tulostaminen 

  • Postitettavien tuotteiden pakkaus, kuoritus, liimatippasuljenta yms. 

  • Lähetys postin sopimusnumeroilla valitulla palvelulla 

 

 

Ulkoista postittaminen ja säästä aikaa

Tulostus- ja postituspalvelu ovat kiireisen arjen pelastus. Hoidamme tarvittaessa kaiken alusta loppuun: toimitat meille vain painotuotteeseen tulevat materiaalit ja vastaanottajien osoitteet, me hoidamme loput.   

 

Personoidut viestit ja digitaaliset mahdollisuudet 

Pystymme myös personoimaan lähetettävät tuotteet asiakkaan toimittaman datan perusteella. Kotiin lähetettävät mainosesitteet voidaan esimerkiksi nimetä vastaanottajan mukaan tai hyödyntää viesteissä muita yksilöllisiä tietoja. 

Myös digitaaliset mahdollisuudet tuovat oman lisänsä palveluumme. Voimme esimerkiksi hyödyntää QR-koodeja tai suoria linkkejä ja ohjata esitteen vastaanottajat verkkosivuille. Näin saamme myös kerättyä kätevää dataa ihmisistä, jotka ovat reagoineet viestiin. 

 

Ryhdy yhteistyöhön Boforin kanssa! 

Me autamme pyörittämään myös verkkokauppasi toimintaa DropShipping-periaatteella. Esimerkiksi julisteita tai muita printtituotteita myyvät verkkokaupat hyödyntävät palveluamme, jotta heidän ei tarvitse hoitaa tuotantoa, varastointia ja logistiikkaa lainkaan. Me valmistamme digitaalisen aineiston perusteella valmiin tuotteen ja toimitamme sen asiakkaalle puolestasi. Kysy lisää postituspalvelusta ja muista tarjoamistamme mahdollisuuksista!

Bofori_sign.png
bottom of page