top of page
yannik-mika-GjFbKfI874o-unsplash.jpg

POSTITUSPALVELUT

Postituspalvelu yritystoiminnan tukena

Säästä aikaa ja rahaa ulkoistamalla postituspalvelu Boforille. Me valmistamme ja tulostamme laadukkaat printtituotteet ja lähetämme ne puolestasi vastaanottajille. Tulostamme ja postitamme esimerkiksi suoramarkkinointikirjeet sekä yritysten painotuotteet suoraan vastaanottajille. Jos etsit avaimet käteen -palvelua, ota meihin yhteyttä! 

Postituspalvelu voi sisältää: 

  • Painotuotteen valmistus 

  • Osoitetietojen ja postimaksumerkin tulostaminen 

  • Postitettavien tuotteiden pakkaus, kuoritus, liimatippasuljenta yms. 

  • Lähetys postin sopimusnumeroilla valitulla palvelulla 

 

 

Ulkoista postittaminen ja säästä aikaa

Tulostus- ja postituspalvelu ovat kiireisen arjen pelastus. Hoidamme tarvittaessa kaiken alusta loppuun: toimitat meille vain painotuotteeseen tulevat materiaalit ja vastaanottajien osoitteet, me hoidamme loput.   

 

Personoidut viestit ja digitaaliset mahdollisuudet 

Pystymme myös personoimaan lähetettävät tuotteet asiakkaan toimittaman datan perusteella. Kotiin lähetettävät mainosesitteet voidaan esimerkiksi nimetä vastaanottajan mukaan tai hyödyntää viesteissä muita yksilöllisiä tietoja. 

Myös digitaaliset mahdollisuudet tuovat oman lisänsä palveluumme. Voimme esimerkiksi hyödyntää QR-koodeja tai suoria linkkejä ja ohjata esitteen vastaanottajat verkkosivuille. Näin saamme myös kerättyä kätevää dataa ihmisistä, jotka ovat reagoineet viestiin. 

 

Ryhdy yhteistyöhön Boforin kanssa! 

Me autamme pyörittämään myös verkkokauppasi toimintaa DropShipping-periaatteella. Esimerkiksi julisteita tai muita printtituotteita myyvät verkkokaupat hyödyntävät palveluamme, jotta heidän ei tarvitse hoitaa tuotantoa, varastointia ja logistiikkaa lainkaan. Me valmistamme digitaalisen aineiston perusteella valmiin tuotteen ja toimitamme sen asiakkaalle puolestasi. Kysy lisää postituspalvelusta ja muista tarjoamistamme mahdollisuuksista!

Huippuluokan Ratkaisuja Painotalon Asiakkaille

Tervetuloa tutustumaan alan parhaisiin postituspalveluihin, jotka tuemme ylpeydellä! Painotalomme on jo vuosien ajan tarjonnut laadukkaita ja räätälöityjä postituspalveluja asiakkaiden erityistarpeisiin. Hyödynnämme uusinta teknologiaa ja tehokkaita logistisia ratkaisuja varmistaaksemme, että viestisi saapuu perille ajoissa ja moitteettomassa kunnossa.

Painotalomme postituspalvelut tarjoavat paljon enemmän kuin pelkän postin kuljetuksen. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, joka kattaa koko prosessin aina painotyöstä postituksen suunnitteluun, pakkaamiseen, osoitteistamiseen ja lopulliseen toimitukseen. Tarjoamme monipuolisia ratkaisuja, jotka sopivat niin pienille yrityksille, suurille organisaatioille kuin yksityishenkilöillekin.

Meille on tärkeää, että postituspalvelumme ovat luotettavia ja helppokäyttöisiä. Palvelumme ovat erittäin joustavia, jotta voimme mukauttaa ne täsmälleen asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Työskentelemme tiiviisti asiakkaidemme kanssa ymmärtääksemme heidän tarpeensa ja tavoitteensa, ja räätälöimme postituspalvelumme sen mukaan.

Digitaalisen maailman kasvun myötä postituspalvelut ovat edelleen tärkeä osa monen yrityksen markkinointi- ja viestintästrategiaa. Tämä johtuu siitä, että fyysinen postitus voi tarjota henkilökohtaisemman ja mieleenpainuvamman yhteyden asiakkaisiin. Käytämme tätä tietoa hyväksemme tarjotessamme innovatiivisia ja tehokkaita postituspalveluja, jotka auttavat asiakkaitamme menestymään.

Etsitpä sitten yksinkertaista tapaa lähettää suurimääräinen postitus tai räätälöityä ratkaisua monimutkaiseen postitusprojektiin, painotalomme postituspalvelut ovat oikea valinta. Ota yhteyttä meihin tänään, niin autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun juuri sinun postitustarpeisiisi.

Painotalomme postituspalvelut - luotettavaa ja laadukasta palvelua, joka vastaa jokaiseen postitustarpeeseesi. Hyppää mukaan ja koe ero!

Bofori_sign.png
bottom of page