Image by Appolinary Kalashnikova

EKOLOGINEN PAINOTALO

TAVOITTEET

Olemme aidosti ympäristökeskeinen painotalo.

Meille vihreätalous ei ole vain sanan helinää markkinointia varten. Olemme aidosti sitoutuneet vähentämään päästöjämme ja tavoitteenamme on olla ensimmäinen hiilinegatiivinen painotalo Suomessa. Tämä on meille merkittävä investointi, jonka tavoitteena on luoda paineita muille alan toimijoille ja näin olla mukana taistelussa ilmastonmuutosta vastaan.

Bofori_sign.png

EKOKOMPASSI-SERTIFIKAATTI

Meillä on Ekokompassi-sertifikaatti, joka kertoo sitoutumisesta jatkuvaan parantamiseen ja Ekokompassin kriteerien noudattamiseen. Ekokompassi pohjautuu sekä vastaaviin pohjoismaisiin ympäristöjärjestelmiin että kansainvälisiin ympäristöjohtamisen standardeihin (Svensk Miljöbas, Miljøfyrtårn, ISO 14001, EMAS)

LOGISTIIKKA

Toimituksemme pääkaupunkiseudulla ei tuota lainkaan ympäristöpäästöjä.

 

Lähettiautot toimivat kotimaisella jätteistä tehdyllä biokaasulla ja tuulivoimalla tuotetulla sähköllä. Sijaintimme lähellä asiakkaitamme antaa mahdollisuuden ympäristökuormituksen minimoimiseen päivittäisessä toiminnassamme. 

Bofori_sign.png
Bofori_sign.png

MATERIAALIT

Painotyössä materiaalin valinalla pystytään vaikuttamaan sen ekologisuuteen.

Tarjoamme aina ensisijaisesti 100 % kierrätyskuidusta valmistettuja paperilaatuja, sekä PVC-vapaita teippejä ja levyjä, jotka ovat luonnon kannalta paras valinta. Lisäksi suosimme FSC-sertifioituja papereita. FSC® -merkki tarkoittaa, että tuotteen materiaalien alkuperä on vastuullisesti hoidetuissa metsissä.

Lue lisää Boforin ekologisista painotuotteista