top of page

Hiilineutraali Painotalo - Bofori Edistää Vastuullista Graafista Tuotantoa

Tervetuloa Boforiin, hiilineutraaliin painotaloon, jossa painotuotanto saavuttaa uuden merkityksen. Panostamme ympäristövastuulliseen toimintaan ja ilmastonmuutoksen hillintään, tehden meistä alamme kärkinimen Suomessa.

Hiilineutraalius on nykyaikaisen, ympäristövastuullisen yrityksen tunnus. Boforin hiilineutraalissa painotalossa, painotuotteet valmistetaan pienentäen hiilijalanjälkeä ja toteuttamalla vähentäviä toimia syntyneiden päästöjen suhteen. Tämä tekee painotuotteistamme ympäristöystävällisen valinnan niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin.

Hiilineutraali painotalo ei tarkoita ainoastaan ympäristöystävällistä tuotantoa, vaan myös laatua ja innovaatiota. Boforissa käytämme uusinta tekniikkaa ja korkealaatuisia materiaaleja, jotta tuotteemme ovat sekä ympäristöystävällisiä että korkealaatuisia.

Bofori on sitoutunut paitsi hiilineutraaliuteen, myös aktiivisesti tukemaan hiilidioksidipäästöjen vähentämistä kaikissa toiminnoissaan. Ymmärrämme, että ympäristöystävällisyys on jatkuvaa oppimista ja parantamista, ja olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme jatkuvasti.

Hiilineutraali painotalo, kuten Bofori, vie yrityksesi viestintää askeleen eteenpäin kohti kestävää tulevaisuutta. Meidän avullamme yrityksesi voi kommunikoida viestinsä tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti, vahvistaen samalla sen ekologista imagoa.

Jos ympäristöarvot kiinnostaa, Bofori on valintasi. Tarjoamme paitsi hiilineutraalit painopalvelut, myös ammattitaitoisen tiimin, joka auttaa sinua saavuttamaan viestintätavoitteesi ympäristöä kunnioittaen. Ota yhteyttä jo tänään ja kysy lisää Boforin hiilineutraalista painotuotannosta!

TAVOITTEET

Olemme aidosti ympäristökeskeinen painotalo.

Meille vihreätalous ei ole vain sanan helinää markkinointia varten. Olemme aidosti sitoutuneet vähentämään päästöjämme.

 

Kehittämällä muutokseen tarvittavia palveluita ja tuotteita luomme samalla uusia työpaikkoja, sekä vientiä. Uutta puhdasta liiketoimintaa ja tulevaisuudenkestäviä ratkaisuja ei rakenneta yhdessä yössä. Tarvitaan sitoutumista, toiminnan systemaattista, jatkuvaa kehittämistä, sekä strategiasta johdettuja pitkävaikutteisia investointeja. Ne yritykset, jotka ensimmäisten joukossa ymmärtävät tämän, ovat tulevaisuuden voittajia.

Rakennus viherparveke
Bofori logo
Metsä sumu

EKOKOMPASSI-SERTIFIKAATTI

Meillä on Ekokompassi-sertifikaatti, joka kertoo sitoutumisesta jatkuvaan parantamiseen ja Ekokompassin kriteerien noudattamiseen. Ekokompassi pohjautuu sekä vastaaviin pohjoismaisiin ympäristöjärjestelmiin että kansainvälisiin ympäristöjohtamisen standardeihin (Svensk Miljöbas, Miljøfyrtårn, ISO 14001, EMAS)

LOGISTIIKKA

Toimituksemme pääkaupunkiseudulla ei tuota lainkaan ympäristöpäästöjä.

 

Lähettiautot toimivat kotimaisella jätteistä tehdyllä biokaasulla ja tuulivoimalla tuotetulla sähköllä. Sijaintimme lähellä asiakkaitamme antaa mahdollisuuden ympäristökuormituksen minimoimiseen päivittäisessä toiminnassamme. 

Sähköauto
Bofori logo
Puupino
Bofori logo

MATERIAALIT

Painotyössä materiaalin valinalla pystytään vaikuttamaan sen ekologisuuteen.

Tarjoamme aina ensisijaisesti 100 % kierrätyskuidusta valmistettuja paperilaatuja, sekä PVC-vapaita teippejä ja levyjä, jotka ovat luonnon kannalta paras valinta. Lisäksi suosimme FSC-sertifioituja papereita. FSC® -merkki tarkoittaa, että tuotteen materiaalien alkuperä on vastuullisesti hoidetuissa metsissä.

Lue lisää Boforin ekologisista painotuotteista

bottom of page