top of page
Rappuset ja juliste

” Hiilineutraalius on järkevää, koska se tehostaa toimintaa ja vähentää kustannuksia.”


Yleinen käsitys on, että ekologiset tuotteet ovat kalliimpia. Todellisuudessa kilpailukykymme parani hankkeen myötä, koska hiilineutraalius tehostaa toimintaa ja vähentää kustannuksia. Hanketta voi rinnastaa osittain Lean-hankkeeseen, jossa pienillä parannuksilla saavutetaan merkittäviä uudistuksia. (kaizen)

Projekti mahdollisti myös muita hienoja löytöjä. Koko yhtiön toiminnan rivikohtainen läpikäyminen antoi uudenlaisen näkemyksen liiketoimintaan ja sen keskeisiin prosesseihin.
Tämä on ehdottomasti matka, jota voimme suositella jokaiselle yritykselle.

KILPAILUKYKYÄ HIILINEUTRAALIUDESTA

ARVOT

INNOVATIIVISUUS

Menestyksemme perustuu rohkeudelle luoda uutta jatkuvasti.

KETTERYYS

Kehitymme ja opimme nopeasti, sekä älykkäästi.

EKOLOGISUUS

Olemme aidosti ympäristökeskeinen.

LUOTETTAVA

Asetamme asiakkaiden edun aina oman etumme edelle.

Arvot: innovatiivisuus, ketteryys

TAVOITTEELLINEN

Tekemisemme tähtää aina ennalta suunniteltuun.

Visio: tomialan innovatiivisin painotalo

VISIO

Toimialan innovatiivisin painotalo.

Kehitämme jatkuvasti uusia ansainta- ja toimintamalleja, jotka pakottavat muut toimijat miettimään toimintaansa uudelleen.

 

Olemme aina paras vaihtoehto asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja henkilöstölle.

KULTTUURI

Kun joku sanoo, että ei ole mahdollista.

Me kysymme kävisikö teille tapaaminen vielä tällä viikolla.

 

Me emme usko kompromisseihin, meillä rakastetaan haasteita. Me uskomme, että kyse on mindsetistä! Monitasoinen luova ongelmanratkaisu ei ole rakettitiedettä, se vaatii vähän kahvia ja mahdollisimman erilaisia ihmisiä saman pöydän ääreen.

Kulttuuri
Bussipysäkkimainos

ME YMMÄRRETÄÄN
PROJEKTIPÄÄLLIKÖIDEN 
ARKEA.

Me olemme johtaneet satoja projekteja.

Siksi viesteihin vastataan heti, tarjoukset tulee välittömästi ja voit aina luottaa, että me vastaamme lopputuotteen laadusta ja toimivuudesta, oli kyseessä käyntikortit tai koko talon kokoinen banderolli.

Uskomme, että yksilöiden ja yhteisöjen menestys perustuu puhtaasti verkostoihin ja tästä syystä teemme strategisesti verkostoitumista eri alojen toimijoiden kanssa. Tavoitteena tarjota entistä innovatiivisempia tuotteita ja palveluita tulevaisuudessa.

Sunflower

Helsinki Bofori Oy tuottaa hiilineutraaleja markkinointiratkaisuja, joka tukee yritysten vähäpäästöistä toimintaa. Käynnissä olevan hankkeen tavoite on luoda Suomeen ensimmäinen hiilinegatiivinen painotalo. EU:n aluekehitysrahasto on mukana tukemassa hanketta.

bottom of page