top of page
Juliste

SUURKUVATULOSTUS

Suurkuvatulosteella saat viestisi varmasti perille 

Toteutamme näyttävät suurkuvatulosteet työmaille, myymälöihin, kauppakeskuksiin, messuille täysin tarpeesi mukaan. Meiltä saat ekologiset ja kestävät tulosteet avaimet käteen palveluna. Olipa tarpeesi sisällä, ulkona, talon katolla tai asfaltissa, meillä on ratkaisu olemassa. Älä siis yritä keksiä pyörää uudelleen vaan ota rohkeasti yhteyttä, niin asiantuntijat auttavat sinua mielellään löytämään oikean ratkaisun. 

Meidän tehtävänä on auttaa sinua onnistumaan.

Suurkuvatulostus on suunnitelmallista ammattilaistyötä, ja meiltä saat aina rehellisen näkemyksen ekologisista materiaalivalinnoista ja turvallisista toteutustavoista. Roll-upit, julisteet, bannerit, kyltit - Ota meihin yhteyttä, niin käydään projektisi yhdessä läpi.

Lue lisää asennuspalvelustamme.

Juliste koripalloilija

Me rakastamme haasteita

Sinne minne ei pääse nostureilla, meillä laitetaan valjaat päälle ja kiivetään.

Kun muut sanovat, että ei onnistu. Me kysymme "Kävisikö teille tapaaminen vielä tällä viikolla"

Sinne minne ei pääse nostureilla, meillä laitetaan valjaat päälle ja kiivetään.

Kun muut sanovat, että ei onnistu. Me kysymme "Kävisikö teille tapaaminen vielä tällä viikolla"

Banderolli, talon seinän kokoinen

Me pidämme huolta brändistäsi 

Suurkuvatulosteet näkyvät kauas ja herättävät huomiota. Sen vuoksi on tärkeää, että ne toteutetaan huolella ja ammattitaidolla. Meille turvallisuus on kaikki kaikessa.

Insinöörimme tekevät jokaiseen kohteeseen turvallisuuskartoituksen, jossa lasketaan tuulikuormat, sekä lujuuslaskelmat turvalliseen asennukseen.  Tästä syystä suurkuvatulostus kannattaa tilata aina kokeneelta osaajalta.

Julisteet I Roll upit I Kyltit ja opasteet I Levytulosteet (Viscom, Alumiinikomposiitti, Kennolevy, KAPA-levy) I

Telineet ja rakenteet I Autoteippaukset I Banderollit I Kangastulosteet I Tapetit I Sisustustuotteet I Tarrat I Teippaukset 

bottom of page