top of page
Pyöreä tarra.jpg

TARRAPAINO

Monipuoliset tarrat

Tarrapainomme valmistaa kaikki mainostarroista tuotetarroihin.  

Helsingissä toimiva tarrapaino tuottaa laadukkaat mainostarrat jokaiseen tarpeeseen arkkeina tai yksittäisinä tarroina. Autamme sinua valitsemaan kohteeseen sopivat materiaalit ja valmistustavat, jotta lopputulos on mahdollisimman näyttävä. Toimintamme on ekologista, nopeaa ja asiantuntevaa. Palvelemme asiakkaita kattavasti ympäri Suomen. 

Muotoonleikattu tarra.jpg

Asiantuntemus oikean tarramateriaalin valintaan

Tarramateriaali kannattaa aina valita kohteen olosuhteiden, käyttötarkoituksen ja liimattavan pinnan mukaan. Tarra vaatii uv-suojatun laminoinnin, jos sen täytyy kestää vuosikausia auringonvaloa. Jos opaste- tai mainostarra sijaitsee lattialla, on siinä oltava liukuestepinta. Liimapintoja on olemassa moniin eri käyttötarkoituksiin. Oikeanlainen tarra valitaan kohteen ja käyttötarkoituksen mukaan. Voimme myös toimittaa mallipalan valitusta materiaalista, jolla testataan tarran sopivuus käyttökohteeseen. Meiltä saat myös laadukkaat ikkunateippaukset valmiiksi asennettuna.

Viinipullon etiketti.jpg

Läppäritarrat I Mainostarrat I Tuotetarrat I Lattiatarrat I Opasteet I Ikkunatarrat I Kaksipuoleiset tarrat I Siirtokirjaintarrat I Sisustustarrat I Paperitarrat I Staattiset tarrat I Muotoonleikatut tarrat 

Bofori_sign.png
bottom of page