top of page

Boforille on myönnetty tänään Avainlippu

Päivitetty: 11. huhtik.

Nainen innoissaan uudesta tulevasta työpaikasta

Boforille on myönnetty tänään Avainlippu-merkki tunnustuksena yrityksen vahvasta sitoutumisesta suomalaiseen työhön ja laatuun. Avainlippu on Suomalaisen työn liiton myöntämä merkki, joka kertoo tuotteen tai palvelun olevan Suomessa valmistettu.


Suomalaista osaamista

Bofori on toiminut painoalalla jo yli vuosikymmenen, tarjoten vastuullisia ja laadukkaita painopalveluita, niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Avainlippu-merkin saaminen on osoitus yrityksen sitoutumisesta korkeaan laatuun, asiakastyytyväisyyteen sekä suomalaisen työn arvostamiseen.


"Toimintamme ytimessä on aina ollut halu tukea suomalaista työtä ja tuotantoa. Avainlippu on merkki siitä, että olemme onnistuneet tavoitteessamme ja että voimme ylpeästi näyttää sen asiakkaillemme", sanoo Boforin toimitusjohtaja Valtteri Nevalainen.


Avainlippu-merkki myönnetään yrityksille, jotka tuottavat palveluitaan Suomessa, työllistävät suomalaisia ja panostavat suomalaiseen osaamiseen. Tunnus on vahva osoitus laadusta ja kotimaisuudesta, ja se auttaa kuluttajia tunnistamaan suomalaiset tuotteet ja palvelut.


"Avainlippu-merkin saaminen on osoitus yrityksen sitoutumisesta korkeaan laatuun, asiakastyytyväisyyteen sekä suomalaisen työn arvostamiseen."

Suomalainen osaaminen kiinnostaa


Tämä tunnustus vahvistaa Boforin asemaa toimialalla ja korostaa yrityksen panosta kotimaisen työllisyyden ja osaamisen edistämisessä. Avainlippu-merkin myötä yritys toivoo vahvistavansa asemaansa sekä kotimaassa että kansainvälisillä markkinoilla.


Tunnus hyödyttää asiakkaitamme myös käytännössä; halutessaan asiakkaamme voivat viestiä omasta vastuullisuudestaan painattamalla Avainlippu-merkin meiltä tilattaviin tuotteisiin.


Merkin käyttöoikeus: Bofori painotalon hiilineutraalit paino- ja tulostuspalvelut 42773


Lisätietoja,


Valtteri Nevalainen

toimitusjohtaja

+358 44 466 2558

valtteri.nevalainen@bofori.fi


Bofori on tunnettu ympäristövastuullisuudesta, ketteryydestä ja erinomaisesta palvelusta monipuolisten paino- ja tulostuspalvelujen toimittajana. Olemme Suomen ensimmäinen hiilineutraali painotalo ja pyrimme olemaan esikuvana koko toimialalle. Lue lisää Bofori.fi

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page