top of page

Bofori vahvistaa joukkojaan! Jaana Saloniemi avainasiakaspäälliköksi.

Jaana Saloniemi siirtyy Boforin avainasiakaspäälliköksi.

Jaana saloniemi Boforin uusi avainasiakaspäällikkö
Kuva: Roosa Tanhuanpää

Jaana on kokenut myynnin ammattilainen, jolla on yli 20 vuoden kokemus asiakasvastuullisesta B2B myynnistä graafiselta-alalta. Vahvuutena ratkaisumyynti, myymälämarkkinointi, brändäys, tapahtumat ja kokonaisvaltaiset asiakkaan arkea helpottavat ratkaisut.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme poikkeuksellisen hyvä asiakaskokemus, jonka kanssa on vaikea kilpailla.

Rekry on osa Boforin uuden strategian mukaista toimintaa, jonka tavoitteena on palkata alan parhaat tyypit ja pitää näistä todella hyvää huolta. Näin voimme tarjota asiakkaillemme poikkeuksellisen hyvän asiakaskokemuksen, jonka kanssa on vaikea kilpailla.


Jaana tuo mukanaan huikean määrän osaamista, jonka avulla voimme tarjota asiakkaillemme yhä innovatiivisempia ratkaisuja nyt ja tulevaisuudessa. Jaanan erikoisosaaminen: ratkaisumyynti, sopimusneuvottelut, myymälämarkkinointi, toimitilaratkaisut ja -brändäys, messut, tapahtumat, näyttelyt, painotuotteet, offset- ja digitaalinen painaminen, suurkuva-ratkaisut, valomainokset, prepress-ratkaisut, aineistonhallinta, tilausjärjestelmät, pakkaukset, POS-tuotteet ja isommat toteutukset.


Jaanan filosofia on asiakkaan arjen auttamisessa ja helpottamisessa. Mulle on tärkeetä, että asiakas kokee painotalokumppanuuden tiimityöksi. Me tarjotaan ikään kuin extraresurssi ideointiin, hoitamaan painoasioita ja aikatauluja, näin asiakas voi keskittyä omaan työhönsä ja arvoa tuottaviin asioihin. Sanoo Jaana Saloniemi


On mahtavaa saada Jaanan kaltainen huippuammattilainen mukaan! Tämä on meille, sekä asiakkaillemme hieno mahdollisuus. Sanoo Boforin toimitusjohtaja Valtteri Nevalainen.


Jaanalla on takana yli 20 vuoden ura muun muassa Granolla ja Punamusta Colorolla.Lisätietoja,


Valtteri Nevalainen

toimitusjohtaja

+358 44 466 2558

valtteri.nevalainen@bofori.fi


Jaana Saloniemi

avainasiakaspäällikkö

+358 40 718 8866

jaana.saloniemi@bofori.fi


Bofori favicon

Bofori on Suomen ensimmäinen hiilinegatiivinen painotalo. Lue lisää Bofori.fi


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page